AKTUELNO

Izbor parova nasmejao je zadrugare.

Zadrugare je u popodnevnom odaranju prekinulo pismo Velikog šefa u kome ih je obavestio da je vreme za novu igru, a u današnjem izazovu učestvovaće svi ukućani.

Dragi zadrugari, Veliki šef voli kada se zabavljate i takmičite, zato je vreme za igru. Pre nego što čujete pravila, bitno je da znate da danas učestvujete svi. Vođa će izvlačiti po dva papirića sa imenima i tako ćete biti podeljeni u parove - navedeno je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani je izvlačila parove, a izbor je nasmejao sve zadrugare jer je sudbina htela da se rame uz rame takmiče bivši ljubavnici Adam Đogani i Mina Vrbaški, kao i zakleti neprijatelji Zorica Marković i Marija Kulić. Cimeri su se šalili na račun Davida Dragijevića jer će njegova devojka Aleksandra Subotić sigurno biti ljubomorna što će on deliti čamac sa Doroteom Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Danas će se zajedno takmičiti Sneža i Zlata, Adam i Mina, Marija i Zorica, Blondi i Dragana, Rebeka i Jelena, Savo i Aleksa, Toma i Giba, Olja i Brendon, Miljana i Mića, Aleksandra i Bora, Matora i Ana, Rada Bane, Suzana i Marko, Dorotea i David, Zerina i Karađorđe, Nataša i Sale Tru, Miki i Luna, Eleonora i Lazar, Petrući i Maja i Marijana i Jelena Krunić.

Dragi zadrugari, svi ćete otići do Šiša bara, tamo vas čekaju sigurnosni prsluci. Na znak ćete ulaziti po dvoje u čamac. Poenta je da kutlačom uhvatite što više loptica i ubacite ih u kantu koja je u čamcu. Boja loptice koju prvu izvučete je ona koju ćete sakupljati tokom igre - pravila su današnje igre.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KO TO MENI FALI DA JE TU: Ana Korać lila suze dok je slušala pesmu koju je POSVETILA OCU! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'