AKTUELNO

Ovim je prijateljstvo između Miljana i Filipa poljuljano.

Nakon samo dva dana poslovanja fabrike stanovnici Bele kuće su odustali od pravljenja makete "Zadruge". Zbog toga što su Kristina Kockar, Zorana Stefanov i Sara Reljić nisu pojavile na radnom mestu i time ugrozile svoje cimere, Veliki šef je morao da im se obrati pismom.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari slobodono možemo reći da je ove nedelje zadatak bio lakši i lepši nego prethodni, baš zbog te činjenice nismo verovali da će 3 od 8 radnika napustiti svoja radna mesta. Razočarani smo činjenicom da su Sara, Zorana i Kristina, pokazale ovakvu neozbiljnosti i time ugrozile ceo kolektiv. Kao što znate već više puta je rečeno da osim što radnici fabrike radeći i poštujući pravila fabrike zarađuju za sebe zarađuju za sebe, oni ujedno rade na ponovnom otvanju prodavnice Sama činjenica da su Sara, Zorana i Kristina odustale razmišljajući samo o svojim potrebama i željama govori da su se radnici neodgovorno poneli prema svima vama. Ovim vas zvanično obaveštavamo da je fabrika zvanično zatvorena - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljan Vračević je bio vidno razočaran ovim obaveštenjem, jer on nije izabran za radnika, a želeo je da učestvuje u zadatku, a Kristina  i ostale zadrugarke su odustale, a ovu cenu svi plaćaju.

Kao što ništa u Beloj kući ne može da prođe bez svađe, tako je nakon ovoga nastala rasprava između Miljana I Filipa Đukića, koji je želeo da radi u fabrici sa Kijom, jer mu više prija njeno prisustvo nego ostalih zadrugara.

Neću pričati sa tobom ako tako nastaviš - pretio je Filip Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: HOĆEŠ DA ME UDARIŠ?! Anđelo se UNEO Matoroj u lice, NISU MOGLI DA IH SMIRE! (VIDEO)

Okrivljene zadrugarke su iznele svoja mišljenja, a šta su rekli u svoju odbranu možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'