AKTUELNO

Prijateljstvo Kristine Kockar i Miljana Vračevića definitivno je puklo.

Zbog sinoćnjih dešavanja, izgleda da je Kristina Kija Kockar "ustala na levu nogu", te joj nije bilo potrebno mnogo vremena otkad se probudila da uđe u žestok verbalni obračun. Ovaj put joj partner nije bio suprug Slobodan Radanović, već nekadašnji prijatelj Miljan Vračević.

Foto: TvPink Printscreen

Miljan je, naime, prebacio Filipu zbog toga što je galamio sinoć kada su svi legli da spavaju, a Kristina se našla prozvanom zbog toga što je ona pričala sa Filipom, pa je stala u njegovu zaštitu i optužila Miljana da i on sam često budi ostale cimere. Rasprava je, naravno, otišla u pogrešnom smeru, pa se Vračević pozabavio Kijinim odnosu sa još uvek zakonitim suprugom.

- Ljudi su te provalili, napolju si smešna - uvredio ju je Miljan, zbog čega je Kija pobesnela.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja tebi govorim, nemoj da prevrćeš priču na lično! Samo sam ti rekla činjenicu, ti si taj koji je ulazio stalno i drao se. To su činjenice, sve ostalo izmišljaš i teraš na svoju vodenicu - urlala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Šta se ti mešaš kada ja pričam sa Anđelom o Slobi?! Nije dečko folirant! Uhvatio je dečko ribu za ruku, doveo, rekao:"Ovo je moja devojka" i kraj! Zašto se ne maziš lepo ovde, nego tamo u mraku?! Postoje kamere, da li si ti normalna?! - provocirao je Miljan, koji je branio Slobu i istovremeno aludirao na to da Kija sa Filipom ima nešto više od prijateljstva, zbog čega je potpuno pobesnela.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemoj da provlačiš te reči kroz rečenice ako nisu tačne - branila se Kristina, a njihove svađe pogledajte u nastavku:

D. T.

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

'