AKTUELNO

Nena priznala kome od ukućana treba vaspitna.

Ukućanka najgledanijeg rijalitija "Zadruga" Nena Petrović je dobro poznata kao žustra devojka, bez dlake na jeziku. Ona je pre nekoliko dana u razgovoru sa Saškom Karan i Milanom Milošević priznala da postoje ukućani koje bi ona prevaspitala.

Foto: Printscreen Youtube

Novinarka portala Pink.rs, Jovana Vučić je insistirala da sazna na koga je tačno mislila ova ukućanka. Kako je pre nekoliko dana imala konflikt sa Teodorom Džehverović, ona je priznala na koga su se odnosile ove reči.

Konkretno bih prevaspitala Teodoru i Anđela. Nemam ništa protiv njih niti smatram da su loši ljudi, iako sam sa Teodorom imala konflikt. Sa Anđelom nisam, ali on svakako skače za nju. Razumem i zašto, prosto se ne odvajaju. Kad sam ušla rekla sam Teodori da je ovde ušla kao pevačica, a ne da je ljudi okarakterišu kao svađalicu i da se više aktivira, na njih dvoje sam mislila - završila je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Pa možda Matoru, malo je detinjasta u nekim situacijama. Gledam je kako skoči, iznervira se bez razloga. Nekad joj je kratak fitilj, razumem je. Nekad me toliko me iznervira da bih joj kosu počupala sa glave - dodala je Nena.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VIDEĆEMO SE NA SUDU! Bivša zadrugarka posle Jelene Golubović TUŽILA i ovu bivšu cimerku, evo i zbog čega! (FOTO)

A šta je Nena još prokomenarisala povodom ovoga pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Jovana Tomić Matora

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'