AKTUELNO

Nakon što je Veliki šef poslao pismo u kojem je predložio da svako od ukućana navede svoje mišljenje o tome ko je najgluplji u zadruzi, Nena Petrović je ustala i pokazala svoj stav o tome.

Kada je vođa ekipe Ana Korać pročitala pismo Velikog šefa, svi ukućani morali su da obrazlože svoje mišljenje o tome ko je najgluplji zadrugar u kući. Svako ponaosob je imao zadatak da navede tri osobe, ali da niko od njih ne sme računati na sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je većina ukućana u tom trenutku glasala za Nenu Petrović, ona se nije naljutila, ali je i ona obrazložila da se slaže sa činjenicom da ponekad ispadne glupa, ali to je u ljudskoj prirodi.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove teme, da se sabere krug najglupljih ružno je govoriti o tome... Naravno da nisam nikome zamerila i nisam ljuta što ste većina rekli, a niste jedni o drugima rekli iskreno sve šta imate... Pa dobro, malo je neprijatno ali 'ajde ako već moram... Divna je opasna, ali ne i glupa, ona svakoga odmerava i vrlo je lukava, mene ne može da zavoza ni jedan krug jer, ja sam lisica tako da polako, nisam mafijašica ovde sam 2 meseca... Ali definitivno su to Dragica, Bane i neka to bude Filip - rekla je Nena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani su pažljivo slušali njeno izlaganje, a nakon što su svi takmičari obavili svoj zadatak, doneta je odluka ko je najgluplji u Beloj kući. Na samom početku ove igre, na prvom mestu bila je Nena Petrović.

Foto: RTV Pink

Mrtva trka trajala je sve do kraja, jer su ukućani jednoglasno izjavili da se pored Nene, koja ima neartikulisane stavove i mišljenja, takođe našla i Divna Milanović koja je i te kako podmukla i opasna s obzirom na to da izgleda i te kako nevino i neiskvareno.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što im se ubrzo pridružila i Dragica Janičić, takmičari su pojedinačno obrazložili zbog čega je ko ispao glup u određenim situacijama, a sa najviše glasova ukućana definitivno je pobedila Nena Petrović.

Igra je bila i više nego zanimljiva, a najinteresantnije je kako su takmičari prihvatili mišljenje ostalih po pitanju ovog zadatka. Na koji način su ukućani surovo pričali o ovome pogledajte u videima koji se nalaze ispod ovog teksta.

K. R.

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'