AKTUELNO

Iako su zadrugari dali obećanje svima da će praznična nedelja proći bez konflikta i rasprava, neki ipak to nisu ispoštovali.

Tokom sastanka koji je Veliki šef organizovao pred Novu godinu, svi ukućani su imali različite primedbe i pohvale tokom celokupnog boravka u vili. Međutim, oko jedne stvari su se svi složili.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, svi ukućani dali su reč da se zbog praznične euforije neće svađati niti stvarati bilo kakav konflikt. Iako je to bila samo ideja da na taj način ispoštuju svoju porodicu i gledaoce, nekome ipak to i nije pošlo za rukom.

Žučna rasprava dogodila se između Teodore Džeherović i Nene Petrović. Kako je Nena napala Teodoru zbog svog mišljenja da je ona neko ko oprašta svima koji je napadaju, a ona postane napadač prema onima koji su prema njoj i te kako korektni.

Foto: TvPink Printscreen

Spekulisalo se o tome da Teodora svakodnevno napada ukućane kako bi sačuvala svoj kadar. Neni je to i te kako zasmetalo pa je njenim ponašanjem bila izazvana da joj odgovori.

Sram te bilo ti ćeš nekog da napadaš! Kako si okarakterisana ovde idi i lezi u tvoj u tvoj prljavi krevet prljavušo i idi operi kosu, nemoj da stavljas bebi puder. Četiri meseca ne vadiš ku*ac iz usta.. Za tebe je Maca dama, a ti je u usta uzimaš - rekla je između ostalog Nena.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica ipak nije bila raspoložena za raspravu pa je ukratko odgovorila na njenu konstataciju i uvrede da je ona nekulturna i nevaspitana devojka.

E, ajde molim te samo mi se skloni s kreveta. Sve je u redu.- odgovorila je Teodora.

Iako je Teodora otišla u svoj krevet sa ciljem da se ova konverzacija što pre završi, Neni to nije bilo dovoljno pa je nastavila da joj govori sve šta o njoj misli i šta bi svi trebalo da znaju. Šta je još ispričala Teodori i na čemu joj najviše zamera pogledajte video koji se nalazi ispod teksta.

POGLEDAJTE JOŠ: Maca RASPALILA MAŠTU zadrugarima: NJEN S*KSI KOSTIM OSTAVIO SVE BEZ DAHA! (VIDEO)

K.R.

#Nena Petrović

#Teodora Džehverović

'