AKTUELNO

Dali obećanje da će biti samo prijatelji.

Jedna od učesnica koja će ponovo kročiti na imanje u Šimanovcima, ali ovog puta u i te kako unapređenijem ambijentu Zadruge 2, jeste Mina Vrbaški, a pored nje tamo će živeti i Tomislav Toma Panić, s kojim je tokom svog boravka u prvoj sezoni spomenutog rijalitija uplovila u ljubavnu vezu koja nije dugo trajala.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Mina je sada uverena u opstanak svoje veze sa Igorom Terzićem, pa je obećala da neće ulaziti u ljubavne veze tokom boravka, ali je priznala da neće izbegavati situacije u kojima će moći da se igra sa osećanjima muškog dela zadrugara

Biću surova kao i prošli put. Neću sigurno ponoviti neku ljubavnu vezu, jer imam dečka - rekla je Mina za portal Pink.rs neposredno pre ulaska u Zadrugu i dodala kakvo mišljenje ima o Tomi:

Foto: Pink.rs

Ne, nebitan je čovek i dalje za mene, možemo se družiti. Sigurno neću imati seks, ali ću se igrati sa svim muškarcima tamo, ali Igora neću varati - rekla je Mina uz osmeh.

Pročitaj više: NJEGOV CILJ SU UDATE ŽENE! Ovaj učesnik 'Zadruge 2' će napraviti pravu pometnju: ONE ĆE SE VRATITI MUŽU, A JA NEĆU DOBITI BATINE! (FOTO)

Novinar Darko Tanasijević je iskoristio priliku da ista pitanja postavi modelu Tomislavu Paniću.

Foto: Pink.rs

Trudiću se da se ne ponovim seks jer napolju imam simpatiju. Nadam se da neće biti ničeg između Mine i mene jer smo mi u prijateljskom odnosu. Šta je bilo, bilo je - završio je Toma.

Kako su tekli razgovori sa Minom i Tomom i šta su sve rekli pogledajte u video-snimcima ispod.

I. R. / D.T.

#Mina Vrbaški

#Tomislav Panić

'