AKTUELNO

Njihova ljubav je na testiranju svakoga dana.

Luna Đogani i Sloba Radanović povremeno imaju turbulencije u svojoj vezi koje njihov odnos neretko dovode u pitanje. Naime, Sloba je taj koji često prebaci Luni kako primećuje kod nje promenu ponašanja i da strahuje da su njene emocije splasle. U toku prethodne noći zadrugari su odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih se baš odnosilo na ovu situaciju.

Foto: RTV Pink

Luna je na postavljeno pitanje novinara portala Pink.rs Darka Tanasijevića da li su se njene emocije prema Slobi promenile i da više nije "zagrejana" za priču koja traje već tri meseca, dala sledeći odgovor:

Foto: Printscreen Youtube

To nije istina ja ga stvarno iskreno volim, moja ljubav se ne menja ni kada se iznerviram, ni kad se vređamo. Ne mislim da naša ljubav bledi. Naravno da dođe nekad do trenutnog zasićenja, provodimo zajedno 24 časa, ne dešava se nešto u privatnom životu da možemo da pričamo o nekim temama. Naše teme se odnose na zadrugu, šta će da bude kada izađemo. Nikad se moje emocije nisu promenile jednostavno mi dodje da se sklonim od svega i onda ispadne da sam se ohladila, ali daleko od toga - bila je iskrena Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: MOJA MAMA JE BOLJA OD TVOJE MAME! Sloba i Kija se PONOVO IZVREĐALI, a u sve su umešali i NJIH! (VIDEO)

Na osnovu rečenog se može zaključiti da se njih dvoje vole se istim žarom kao pre, a možda i jače. O ovome detaljnije u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'