AKTUELNO

Njihova ljubav se oseća u vazduhu.

Ana Korać i David Dragojević su pre nekoliko dana javno priznali svoja osećanja, a od tada su nerazdvojni. Kako su ga pojedini zadrugari osudili zbog toga što je uplovio u novu romansu, a da prethodnu nije okončao, on je odlučio da se oglasi i prizna još jednom svoje emocije prema atraktivnoj zadrugarki.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on je istakao da je Koraćeva veliko iznenađenje za njega i priznao da ne želi da guši osećanja koja gaji prema Ani.

Svi ste razočarani mojim postupkom, šta da kažem. Aleksandra je znala sve to, ali to nije htela da prihvati. Ana me je pozitivno iznenadila. Ona je pre dva meseca rekla da joj se ja sviđam, ja joj nisam verovao. Rekao sam da je to njena igra. Počeli smo da se družimo, ona nikada mene nije pipnula niti poljubila, niti mi je rekla nešto lepo, samo je bila uz mene. Ja sam preuzeo, ona nema veze sa tim. Nisam to mogao da kontrolišem i drago mi je što to ne mogu da kontrolišem i stvarno se osećam prelepo - istakao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga se oglasila i Ana, koja je takođe priznala da je Dragojević pozitivno iznenadio i da joj je on u rijalitiju "Zadruzi 2" na prvom mestu.

Lazar je veoma dobar prijatelj, ali David mi je na prvom mestu - istakla je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRE ULASKA U ZADRUGU IMALE SU KONFLIKT, A SADA... Sanja iznela svoje mišljenje o Maji Marinković, a kada je čuo šta je o njemu rekla, Pavle je PREBLEDEO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'