AKTUELNO

Više ne krije zaljubljenost!

Već nekoliko dana u rijalitiju Zadruga spekuliše se o tome da je Dragica Janičić bacila oko na Nemanju Đerića Đeksona. Ona često flertuje sa njima, a večeras je napokon otkrila kakva osećanja gaji prema njemu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je posetila Drvo mudrosti u Rajskom vrtu, gde je otkrila neke stvari koje do sad nismo znali, a vezane su za osećanja koja gaji prema svom cimeru iz rijalitija:

Sanjala sam par dana da se ljubim sa Đeksonom i mogu vam reći da mi je baš bilo dobro. Ne verujem ja da ću ja njemu držati pozornost toliko. Nikada neće ovde ući osoba koja će moći da skine pažnju sa njega. Nikad mi se ne može dopasti neki muškarac ako se ja njemu ne dopadam, ja uvek idem na sigurno. On je ipak neko ovde i ne mogu reći da mi nije bitan, ali ne želim više da budem iskrena i da mu kažem što želim da mu kažem. On misli da se ja sprdam, on ne kapira da je ono što mu kažem zaista istina. Ja zaista mislim da sam žena u kući koja može privući najbolje komade. Ja kad sam došla, moja keva mi je rekla da mogu sve šta hoću, samo nemoj da se pljasneš sa Đeksonom. Mislim, neću ja to uraditi, ne morališem, ali previše ga poštujem da bih to uradila u rijalitiju sa njim, ma kako to sad zvučalo. - rekla je, između ostalog, Dragica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE MOGU DA REŠE PROBLEME: Sanja i Matora NASTAVILE raspravu, OVO ne može lako da joj OPROSTI! (VIDEO)

Šta je još ispričala Drvetu i da li je zaista spremna na vezu sa Đeksonom u Zadruzi, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Dragica Janičić

#Rijaliti Zadruga

'