AKTUELNO

Ne krije svoju zaljubljenost u Minu.

Mina Vrbaški se usudila da započne novu ljubavnu vezu sa Tomislavom Panićem naočigled svog bivšeg dečka. Kako novi ukućanin želi da uživa u ljubavi sa njom bez ikakvih trzavica, on je u toku prošle noći porazgovarao sa Đeksonom otvoreno o celokupnoj situaciji u kojoj se nalaze.

Foto: Printscreen Youtube

Novinar Milan Milošević je bio znatiželjan o čemu je on pričao sa Đerićem i da li je njihova glavna preokupacija bila zajednička devojka.

Želeo sam da stavim tačku na ovu priču. Pozvao sam Đeksona i Minu da rešimo ovu situaciju oči u oči. Ja nisam bio klinac u tim situacijama i nikad nisam bio. Nadam se da su oboje shvatili i gospodin Đekson i Mina da tu više nema prostora za omalovažavanje i ogovaranje i mislim da ne bi trebali sami sebe da spuštaju u bilo kakvim situacijama. Najviše se nadam da Mina neće spuštati sebe, jer je prelepa dama - objasnio je Toma.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Nemanja je otvoreno rekao Paniću da ne želi da se vraća na priču sa Minom i da podržava vezu između njih dvoje i da im nijednog trenutka neće stati na put.

Pročitajte još: ZGADIĆE MI SE SKROZ, NIJE MI NIKAKO U KREVETU SA NJIM: Marija Ana progovorila o S*KSU sa Filipom, pa I NJU OSTAVILA BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

#Zadruga - RTV Pink

'