AKTUELNO

Razgovor je sve rešio.

Nakon kratke ljubavne romanse između Baneta Čolaka i Nene Petrović se dešavaju samo negativne situacije koje potpomažu da se njih dvoje još više udalje jedno od drugog. Iako tu možda postoje emocije, one ne mogu da isplivaju zbog teških reči koje su uputili jedno drugom u afektu.

Foto: Printscreen Youtube

Prošli su kroz velike turbulencije, od polivanja vodom, psovki, a kako moraju da dele istu prostoriju Nena je želela da njih dvoje izglade odnose, time što će dobiti izvinjenje zbog njegovog ponašanja.

Pošto živimo zajedno, smatram da treba da se izviniš zbog toga što si mi opsovao majku, ja tebi nisam, jel to normalno da mi opsuješ majku? - upitala ga je Nena.

Foto: Printscreen Youtube

Ti trebaš da imaš razumevanja, ako sam ja ustao da radim, nebitno radim ja za sebe i podelim svima pare, kome god je trebalo dao sam, znači nisam radio za sebe...  Ja jesam pogrešio što sam ti opsovao majku, ali nije normalno da nakon toga ti odreguješ tako. Ja ne bih tako odreagovao da se ne znam šta desi - a onda dodao:
Ja tebi nisam rekao *ebem li ti majku, nego si me iznervirala kad smo ovde počeli da se svađamo. Ja sam tebi u priči kad sam rekao ti si majmun, ti si rekla "Retarde, ko si ti?" i ja sam tebi u toj priči rekao *ebem li ti majku - pravdao se Čolak.

Foto: Printscreen Youtube

Bane je do kraja razgovora držao do toga da je pogrešno to što je uradio, ali da isto tako Nenino ponašanje nije bilo korektno.

Pročitajte još: BRINE GA NJENO STANJE? Mića pitao ZADRUGARKU: Šta je s tobom? KAO DA SI MRTVA! (VIDEO)

Čolak je uputio i javno izvinjenje pevačici, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'