AKTUELNO

Rešio da progovori.

Nedavno se navršilo osam godina kako je život izgubio Ljubiša Stojanović Luis, a njegov sin Marko priča kako bi najviše voleo da čuje šta bi mu danas o muzici koju stvara rekao otac i ističe da mu je žao što Luis nije dočekao da vreme provodi sa unukom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedostaje mi tata. Voleo bih da vidim kako bi uživao sa unukom. Kakva bi mu bila reakcija, a sa druge strane bih voleo da vidim šta kaže o mojoj karijeri i muzici. Verujem da bi bio ponosan - rekao je Marko.

Marka su pitali i da li je u kontaktu sa ostalim članovima mnogobrojne porodice koju je Luis ostavio iza sebe. On je rekao i da je otac nekada znao da ga prekori kada je reč o muzici.

Mića je najstariji, živi u Nemačkoj i kada on dođe, najčešće koristimo priliku da se okupimo, da odemo u bioskop. A i bez Miće se nađemo slučajno, a nekada i namerno da budemo svi zajedno - priča Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Znao je da mi kaže "Meni se to ne sviđa, ali uradi kako ti želiš, nemoj mene da slušaš. Ako mogu da ti pomognem, okej" - otkrio je Marko šta mu je Luis pričao o muzici koju stvara.

Pink.rs

PROČITAJTE: IZNENADILI GA! Aleksa i njegova devojka Mina se provodili sa Savom na nastupu, a onda se POJAVILA ONA i napravila HAOS! (FOTO)

#Ljubiša Stojanović Luis

#Marko Stojanović Luis

'