AKTUELNO

Proka ni ovog puta nije bio zadovoljan stanjem koje je zatekao.

Mentor Proka, obišao je ovog popodneva ukućane najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu "Zadruga", kako bi proverio u kolikoj su meri ispoštovali obećanja koja su dali pre nekoliko dana i zadatke koje im je zadao.

Foto: RTV Pink

Proka je odmah sa vrata tražio ovonedeljnog vođu Boru Santanu, za koga je čuo da zna borilačke veštine, koje je tražio od njega da ne koristi u "Zadruzi", nakon čega je Proka pitao Boru dokle su ukućani stigli sa izvršenjem svojih obaveza.

Miljan je muzao kravu, nahranio je, sinoć smo čistili, regulisano je tamo. Divna je sredila što treba. Pikavci su pokupljeni. Možemo sve proveriti - rekao je Bora Proki.

Foto: RTV Pink

Kontrolu su odmah započeli. Proka je pogledao prvo u kakvom su stanju dnevna i spavaća soba, međutim ukućani će morati ponovo da srede ove prostorije, jer se nisu dovoljno potrudili oko čišćenja.

Kada je ovo čišćeno? Pre mesec dana? Jutro i veče, mora ovo da se čisti - pričao je Proka ukućanima, kada je proveravao piliće.

Foto: RTV Pink

Bora Santana iskoristio je priliku da se požali Proki, kako njega kao vođu niko neće da sluša, osim petoro ljudi, a onda su njih dvojica prošetali do farme kako bi Proka proverio u kakvom je stanju ovaj deo kompleksa.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: GUŠILA SE U SUZAMA: PREKJUČE JE SAZNALA DA JOJ SE PORODILA MAJKA, a ovako je učesnicu ZADRUGE iznenadio OTAC za njeno PUNOLETSTVO! (VIDEO)

Ovo ništa nije čišćeno, a dogovorili smo se da sve lepo očistite. Ne znate ovo da očistite? Stoka nema hranu. Ne zna šta ćeš ti da radiš, ali to moraš odmah da uradiš. Boro, organizuj sastanak da se sredi kuća, sudovi, sve oko pilića... - izjavio je Proka, nakon čega se pozdravio sa Borom.

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Divna Milanović

#Miljan Vračević

#Proka

#Rijaliti Zadruga

'