AKTUELNO

Nije bio zadovoljan stanjem koje je zatekao u kući!

Mentor Proka obišao je danas imanje, omiljenog rijaliti programa celog Balkana, "Zadruge".  Kada je ušao, prvo je tražio Anu Korać, koja je ovonedeljni vođa, a koja je u tom trenutku bila u krevetu. Proki se nije nadala na vratima svoje sobe, zbog čega se iznenadila.

Foto: RTV Pink

Sram vas bilo kakva vam je kuća! Na šta ovo liči narode?! Treba vas staviti da spavate svi kod onih krava! Kuku, na šta ovo liči! Sram vas bilo! Ovo je svinjac ovde - rekao je Proka ukućanima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Miljan Vračević pomogao je Proki da pronađe Anu Korać, a zatim su mentor i ovonedeljni vođa krenuli u obilazak. Mentor je istakako kako nije zadovoljan stanjem koji je zatekao, nakon čega se umešao Lepi Mića. Pevač je branio Anu Korać, zbog čega je došlo do manje rasprave između njih dvojice.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pre nego je otišao, Proka je rekao Ani da je vrlo razočaran i da što pre održi sastanak. Ivanjičanka je poslušala mentora i svojim cimerima dala radne obaveze. Filip Đukić i Đekson treba da očiste štalu, dok će o pilićima brinuti Divna DNK i Zorana Stefanov. Kuhinju će srediti Milan Milošević i Andrijana Radonjić, dok će smeće da sredi Teodora Džheverović. Čišćenje kupatila pripalo je Dragici Janičić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ana Korać pohvalila je Marka MIljkovića i Baneta Čolaka koji su očistili kazino. A kako je sve izglealo, možete pogledati u video-klipu ispod ovog teksta.

PROČITAJTE: LUNA, SEDI JEDAN! Sloba joj je postavio jednostavno pitanje, ona se POTPUNO IZGUBILA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Proka

#Rijaliti Zadruga

'