AKTUELNO

Mnogo se plaši za svoju porodicu.

Drvo mudrosti pozvalo je Jovanu Tomić Matoru da dođe do rajskog vrta tokom žurke, pošto je vrlo primetno da je neraspoložena već neko vreme. Ono je želelo da sazna šta je razlog njene tuge, a Matora je tada objasnila da je jako iritira ponašanje Nemanje Đerića Đeksona.

Foto: Printscreen

Ja sam iznela već svoja mišljenja o tom dečku. Nije lepo to što radi, ali ja neću da mu prilazim da pričam o tome, neka on meni priđe - otvoreno je Matora priznala da je ljubomorna zbog Đeksonovog prisnog odnosa sa Sanjom.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo joj je preporučilo da porazgovara sa Đeksonom o tome, a potom ju je upitalo šta se dešava sa njenim spavanjem i da li i dalje sanja loše.

Svaki put kada sam sanjala nekog sveca desilo se nešto loše u porodici. Kaže mi pop da je to dobro, a meni je svaki put nakon toga bilo nešto loše. Ovde sam već par puta sanjala sebe i mamu i vidim sebe u snu što se nikad ne dešava i vidim kako govorim "Oče naš". Ne vredi mi, ništa mi ne pomaže, uzela sam i ono od Zorice i brojanicu sam izgubila. Nisu mi ni uslovi u kući idealni - požalila se Matora drvetu.

Foto: Printscreen Youtube

Drvo mudrosti nije ostalo imuno na njenu tugu pa ju je obradovalo rekavši joj da će sutra dobiti poziv. Matora je u tom momentu počela da plače od sreće, a kako je sve to izgledalo  pogledajte u videu ispod.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'