separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PONOSNA SAM NA SVOJU DECU: Dragana Mirković otkrila zašto se njeni naslednici ne pojavljuju u medijima! (VIDEO)


Svoju porodicu čuva daleko od očiju javnosti.


Folk pevačica Dragana Mirković otkrila je za emisiju "Premijera" koji su razlozi toga što se njena deca, Manuela i Marko, ne pojavljuju pred očima sedme sile, ali i koji su joj najdraži komplimenti koje dobija kao majka.

Ponosna sam na njih. Jako su zreli za svoje godine kada su odlučili da se ne pojavljuju u medijima, Toni i ja to poštujemo. Oni su normalna deca i to je najveći kompliment za dete u današnje vreme, ali i za majku. Ako sam u intervjuima malo više majka nego zvezda onda je to veliki uspeh.

Autor: TvPink Printscreen

Luče iz Kasidola Novu godinu dočekaće na Zlatiboru sa svojom publikom, a kazala je i šta će joj biti najveći izazov tokom novogodišnjeg koncerta i kako teku pripreme za nastup.

Prvi put posle duže vremena nastupam za Novu godinu i to u Srbiji na planini. Pripreme su u toku i odnose se na to šta obući, a ne smrznuti se. Mislim da će moji muzičari imati najveći problem jer ne mogu da sviraju u rukavicama.

Autor: Promo

Pevačica je istakla i to da njena deca neće biti uz nju tokom najluđe noći. 

Manuela i Marko žele drugačiji provod za Novu godinu, a to je sa svojim društvom. Toni i ja ćemo se lepo družiti na Zlatiboru.  

Koje su želje folk pevačice u novoj 2019. god pogledajte u intervjuu koji je dala za "Premijeru":

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti