AKTUELNO

Počastili su se psovkama.

Kako se zadrugari gotovo čitav dan takmiče na Olimpijadi organizovanoj u dvorištu ovog velelepnog zdanja, tenzija među njima počela je da raste. Iz tog razloga nekoliko zadrugara ušlo je u verbalni sukob, a u jednom momentu reagovalo je i obezbeđenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Situaciju je dodatno podgrejala činjenica da su Mikiju Đuričiću nestale cigarete, a poznato je da je on strastveni pušač koji bez njih ne može da funkcioniše. U trenutku kada je shvatio da je pokraden on je počeo da histeriše a tada mu se, u pogrešnom momentu, obratila Saška Karan, što ga je još više izrevoltiralo.

Foto: Printscreen Youtube

Šta se sekiraš, kupićes od mene. Smešan si Miki - dobacivala je Saška nervozno Mikiju.
Ma, popu*iš mi - bio je kratak on.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon tih reči Saška je načisto pobesnela, pa je dohvatila flašu koja je stajala pored nje i polila Mikija po glavi i po garderobi. Ni tu nije stala, pa je nastavila da ga vređa i viče po kući.

Majmunčino jedna bezrepa, šumski čoveče. Šta si zasluzio to si i dobio - vikala je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Ovu negativnu energiju su preneli u igru i nazivali se pogrdnim imenima sve dok Saška nije završila svoje bacanje, a potom je odmah promenila ploču.

Pročitajte još: TRENUTAK KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO: Filip stajao samo u BOKSERICAMA, a onda ih je SKINUO I POKAZAO PONOS! (FOTO+VIDEO)

Naime, Saška je nakon završetka svog bacanja prišla i blagim tonom upitala Mikija koji je rezultat, pa verujemo da je ovim okončan njihov današnji sukob.

Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'