AKTUELNO

Slasno se počastili izobiljem hrane!

Veliki šef nagradio je indijansko pleme bogatom trpezom tokom noći. Nakon što su se zadrugari podelili, Veliki šef je prvo nagradio indijance ostankom u luksuznoj kući, te im je omogućio potom i bogatu večeru. Hrana, voće, cigarete, samo su deo njihove raskošne nagrade koju su večeras dobili.

Foto: TvPink Printscreen

Dok su zadrugari spremali Belu kuću unutra su ušli osoblje sa tanjirima, poslužavnicima i korpama punim voćem, zbog čega su se zadrugari oduševili kada su ih videli. Među prvima je skočio Marko Petrušević Petrući koji je bio fasciniran onime što je servirano na sto.

Kako je već rečeno još na početku specijalne nedelje, Veliki šef nagovestio je zadrugarima da će tim koji bude pobedio živeti u raskošu i da neće brinuti ni za šta, što se večeras i obistinilo.

Foto: TvPink Printscreen

inidjanci su se zahvalili Velikom šefu gromoglasnim uvzicima zadovoljstva, a onda su svi zajedno seli da večeraju kao pravo pleme.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: HOĆETE DA BACIM SVE OVO U VODU? Kauboji još nisu ni zakoračili na ostrvo, a već su uspeli da se posvađaju! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'