AKTUELNO

Reljić se šokirao!

Atraktivna zadrugarka Nataša Radan napravila je pravu pometnju na samom početku treće sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, kada se povela priča o njenim konekcijama sa poznatim pevačima, a zatim i o flertu sa Stefanom Karićem, a nakon toga i odnosom sa Radetom Lazićem.

Nataša poslednjih nedelja se često žali zadrugarima kako želi da ide kući, a oni je savetuju da ne učestvuje u svađama, kako bi narod prestao da glasa za nju. Međutim, uvek se nađe u nekoj priči i tako ponovo dospe u žižu interesovanja. Ona je stoga odlučila da pobegne iz rijalitija, pa je tako nedavno zamolila svoju cimerku Miljanu Kulić da joj pomogne, ali to se nije desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Reljić i Mirko Gavrić u večeras poveli priču o atraktivnoj cimerki, a Reljić je prokomentarisao upravo to što se Nataša uvek nađe u nekoj priči, iako želi da ode iz "Zadruge", na šta je muzički producent imao komentar.

Ona stvarno hoće da ide kući, nije priča. Htela je da izađe kroz Rajski vrt i videla medveda. Ja kažem: "Kakav medved?". Zamisli da me ubeđuje da je videla medveda... - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je luda, šou - prokomentarisao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Filip Reljić

#Mirko Gavrić

#Nataša Radan

'