AKTUELNO

Voditelj Darko

Voditelj Darko Tanasijević večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" vodi intervju sa svojim gostima Lazarom Jeremićem i Branislavom Radonićem Brendonom o svim aktuelnostima iz njihovog života, kao i o odnosu u "Zadruzi 2". Široki auditorijum koji je svakodnevno pratio dešavanja iz Bele kuće takođe ima priliku da se uključi uživo u program i popriča sa bivšim zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka se uključila uživo u program, rekla svoje mišljenje o mnogim bivšim zadrugarima, a onda upitala Lazara i Brendona da li imaju devojke.

Dobro veče, pa ništa, ostalo mi je da pozdravim moju devojku Barbaru, drago mi je da je moja veza uspela i da je ona tu pored mene, ja sam srećan - rekao je Brendon.
Što se tiče devojke, ja sam pun ljubavi sa svih strana, prijateljska, što se tiče ljubavi, ostaviću to za naredni period, imam nešto, ali neću da kažem da je to tako, vremenom će sve doći na svoje - odgovorio je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Brendon je zatim ispričao da je Darko upoznao Barbaru, a onda je Tanasijević ispričao zanimljivu anegdotu o tome kako je upoznao Radonićevu devojku u bioskopu.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Branislav Radonić Brendon

'