AKTUELNO

Bliži se kraj!

Učesnici treće sezone rijaliti programa večeras šalju u izolaciju jednog od dva ovonedeljna potrčka - Lazara Čolića Zolu ili Natašu Rada.

Situacija je pred kraj nominacija i više nego jasna, a nekoliko takmičara koji su nominovali među zadnjima, nikako nisu mogli da pomognu Lazaru Čoliću Zoli, koji je već ubedljivo vodio u nominacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras su nominovane dve meni jako drage osobe. Jedina razlika što znam Lazara iz prethodne "Zadruge". Proveli smo trinaest dana u karantinu, mislio sam da ću da se zaljubim u njega (smeh). Prema Zoli imam iskrene, prijateljske, emocije. U par navrata me i odrbanio u nekim situacijama. Natašu sam poslednje tri nedelje počeo da masiram, jako mi je simpatična. Ovoga puta će presuditi to što Zolu duže znam, ne želim da ga izdam na taj način - rekao je Milan tokom svoje nominacije.

Kada je na red došao Lepi Mića, razlog njegove nominacije bio je i više nego jasan.

Nataša potiče iz mojih krajeva, mnogo je gotivim. Ona je za ovo, nije ona baš tako naivna kao što izgleda. Zoli mislim da sam bio jako bitan u nekim pričama, i to sam radio iz srca. Ostao je bez mnogo čega kada je došao ovde, bez mene nećeš ostati - poručio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović nominovao je posledni, a po njegovim rečima, nije želeo da "izda" svog bliskog prijatelja Zolu.

Ne kažem da je sada bitno mišljenje nas 50, ne kažem da mi sad nešto bitno imamo da kažemo, ali treba izvući pouku. Mislim da odnos glasova mnogo govori, moj mu glas neće mnogo pomoći. Ja mu mnogo šta zameram, dobar je glupom drug. Zola je jako dobar čovek i želim ga za prijatelja. Što se Nataše tiče, ona je odlična devojka, ja je nikada ne bih stavio za potrčka, ona je tako želela. Dajem glas Nataši, jer želim da dam postrek Zoli, da mu pokažem da me ima za prijatelja. - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajt4e detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Vladimir Tomović

'