AKTUELNO

Bacila oko na zauzetog muškarca.

Voditelj Ognjen Amidžić je više puta ulazio u novi deo ''Zadruge 3'' kako bi porazgovarao sa zadrugarima koji su se na neki način istakli.

Foto: TvPink Printscreen

Na redu je bila Miona Jovanović koja ima složen odnos sa Vladimirom Tomovićem za kog je rekla da joj se dopada. Ona je priznala da ne želi da bude sa Tomovićem ukoliko on ne promeni ponašanje prema drugim zadrugarkama sa kojima provodi vreme.

Imamo čudan odnos. On meni priča da mi možemo da budemo zajedno, da on igra igru. Sa svima se igra. Nekada mi nije jasno. Ja gajim nadu. Svi mi pričaju da ne treba da dozvoljavam da mi radi takve stvari iza leđa. Ne znam šta da mislim. Ja sam rekla da se on meni sviđa. Rekla sam mu da mi juče pao u očima kada je rekao da će da se smiri, ali ništa nije uradio tim povodom. Spominje neki 6. novembar, da mu perem veš, da se sve potvrdimo. On priča meni da sam mu lepa i sve to. Baš mi je nejasan - rekla je Miona, a onda je prokomentarisala njegov odnos sa Minom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da je to sve rijaliti igra. Ja se ovde šalim sa svima. Posle je vidim i priča kako joj se sviđa Tomović. Kad sam treća, četvrta neću da ga jurim, nisam luda - rekla je Miona a onda je rekla da joj se dopada Filip Đukić.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

I.R.

#Miona Jovanović

'