AKTUELNO

Bacila oko na Slobinog klavijaturistu?

Mina Vrbaški poznata je kao neko ko ne voli da krije svoje emocije, a tako je bilo i ove noći kada su u rijaliti programu "Zadruga 2" pevali Slobodan Radanović, Dara Bubamara i Rialda.

Foto: RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je njena cimerka Luna Đogani plakala što vidi bivšeg dečka Slobodana Radanovića, Mina Vrbaški je odlučila da vreme na žurki provodi sa Slobinim klavijaturistom iz benda Dejanom koji joj se očigledno svideo.

Foto: RTV Pink

On je dopratio Vrbaški u jednom momentu do kupatila, sačekao je, a zatim su otišli na dok gde su razmenili nekoliko rečenica. Posle toga Mina i Dejan su se vratili u kazino gde je u toku bila žurka.

Foto: RTV Pink

Ja sam ovde džentlmen. Brendone, ostavi ga na miru odmah! Beži! Hoćeš da idemo na dok? Ja ću da ga udavim ovde, popuši ga Miki! Još sedam meseci sam ovde, toliko sam bila u prvom rijalitiju - pričala je Mina Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Ti ostaješ, a ja idem. Još sedam meseci! Kako vam je ovde? - kratko je govorio Dejan.

Podsetimo, kada je nedavno Minin bivši dečko Nemanja Đerić Đekson pevao u "Zadruzi 2" njih dvoje su imali žestoke intimne akcije nakon ludog provoda. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Mina Vrbaški

'