AKTUELNO

Opasno se posvađale.

Stanija Dobrojević i Ljuba Pantović žestoko su zaratile tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a tom prilikom pljuštale su brutalne uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Stanija je ranije večeras poručila svom dečku Marku Markoviću, da se čuva Ljube, jer smatra da je ona veoma loša osoba koja može negativno da utiče na njihovu vezu koja je već u krizi.

Foto: TvPink Printscreen

Treba da se čuva Ljube! Ona je jedna nesrećnica koja se umešala u vezu svoje ćerke i Davida i to je uspela da uništi - rekla je Stanija.
Ona je ljubomorna na Aleksandru i mene. Ona se mnogo gubi. Pre neki dan sam te gledala i videla kolika si nakaza bez šminke. Očajnica! Ti si naskakala na k*rac Kristijanu Goluboviću! Ti si jedina žena za koju sam čula da je platila 25 hiljada evra za skakanje po tuđem k*rcu! Pozdrav za Kristijanovu ženu! Prostakuša si i nalaziš frajere po rijalitijima. Niko te ne želi! Tebe ubiše godine i kompleksi! Nemaš ništa u životu! Zagorela! Ti si paravan! Tebe najviše boli što niko neće da te j*be da ti napravi dete! Ti si prostitutka! Ja sam majka za razliku od tebe - govorila je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si najveći ološ Srbije. Ti i tvoja ćerka ste meni sprdačina Balkana! Sve znaš šta ti mislim! Hajde, pali! Ološe! Pozdrav za Kristijana Golubovića. Ti radiš tri posla, ja ne radim ništa! Uživam i slikam se! Ti si ta koja vara muža i ljubavnika, a sada se vadiš na mene! Ti si odj*bana! Pozdravi svoju unuku i Čabarkapu - nastavila je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

'