AKTUELNO

Opasno se posvađale zbog roditelja.

Odnosi između dojučerašnjih drugarica Aleksandre Subotić i Mine Vrbaški zahladneli su u poslednje vreme zbog saznanja da su njihovi roditelji, Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić, otpočeli ljubavnu vezu.

Foto: RTV Pink

Sve je počelo kada se polemisalo oko spiska za današnju kupovinu, a Subotićeva je vikala sve vreme i tom prilikom istakla kako Mina danima plače i od sebe pravi žrtvu.

Foto: RTV Pink

Ona danima vrišti, plače... Mina je osoba koja je počela da šeta. Juče mi je rekla da joj pričam iza leđa. To što ona radi, to mi se ne sviđa. Ja sam rekla kod Drveta da se ne radujem toj trudnoći. Juče mi je Mina zamerila što ja ne podržavam tu trudnoću. Znam mog oca, on nije u stanju da brine sada o detetu - pričala je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Jednostavno, ne želim da utičem i vodim polemiku oko toga da li je moja mama trudna ili ne. Ja sam osetila u poslednja dva, tri dana da ona ima neku odbojnost prema meni. Ne želim da se osećam kao smetnja neka. Ja ne potenciam tu priču za njenog oca i moju majku, posle toga sam dva puta išla da povraćam. Ja sam rekla da se meni ta veza ne sviđa. Nije mi prijatno što sam saznala te stvari. Ne želiš me u društvu, to se vidi Sandra - rekla je Mina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Mina Vrbaški

'