AKTUELNO

Puklo prijateljstvo samo zbog jednog pitanja.

David Dragojević nakon povratka u emisiju doživeo je nervni slom zbog Lazara Jeremića. Naime, cela drama je nastala kada je izašlo na videlo da je Lazar otkrio koga je pitao za cenu Koraćkinih usluga.

Dragojević je besneo po Beloj kući, a onda se obrusio na Lazara, pa ga je okrivio za sve.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš da pričaš sa ovom debilušom o našoj vezi, ti nam nisi prijatelj - vikala je Ana, misleći na Alekasndru Subotić.
Je l' ti znaš da ona govorila lažo? Ona i marka su dva ista kera! Ovakva nikad nije bila! Vidiš šta si joj napravio! Ti si doveo do ovoga! NI Filip Mijatov, ni nikog! Već ti bre! J*bem li vam mamu! Rijaliti smećari, sad se volite! - urlao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Može ovde da priča ko šta hoće, ali on kao moj prijatelj, sa kojim sam pričao sve od početka, pa do sada. Dok sam ovde, ovakvu je nisam video potresenu! - pravdao se Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ana i David su potom ušlo u žestok okršaj sa Aleksandrom, što možete pogledati u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Zadrugari imaju pravo da pričaju o čemu god da žele. U Zadruzi iznosite mišljenja, na osnovu toga gledaoci vas drže tu gde jeste. Sami krojite svoju sudbinu. Vi ne možete nikome zabraniti da priča sa kime god hoće - objasnila je voditeljka Dušica Jakovljević.

O. B.

#Zadruga 2

'