AKTUELNO

Puklo prijateljstvo!

Tokom druge sezone "Zadruge" Maja Marinković, Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić bile su najbolje drugarice. Večeras je u emisiji "Zadruga - narod pita" Maja komentarisala Dobrojevićevu, ali i izjavu Marijane Zonjić koja je pre nekoliko večeri rekla da joj se Stanija nije javila nakon izlaska sa imanja.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je rekla kako nije više u kontatku sa Stanijom, kao i da joj je žao što je Stanija povredila Marijanu. Marinkovićeva je rekla i kako je Zonjićeva očekivala da će biti najbolja drugarica i van kamera.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi to iznenađenje. Ja sam to Marijani rekla još dok smo bili u Zadruzi. Ja se sa Stanijom nisam ni čula posle izlaska. Sa Marijanom sam super. Ona mi je bila jako bliska osoba u kući. Non-stop smo se nešto čačkale. I o Staniji nemam loše mišljenje, ali od njihovog prijateljstva nema ništa. Ja sam znala da se Stanija neće javiti Marijani, jer je sama pričala to da se ne druži sa ljudima iz rijalitija. Samo mi je krivo što je Marijana imala emociju i to joj teško sada pada - govorila je Maja.

Nakon priloga koji je pušten tokom emisije, Maja je ponovo istakla da nije u kontatku sa Stanijom, a onda se osvrnula na njihovo druženje u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija i ja smo bile super. Kada se vratila drugi put, postale smo jako bliske. Ona je i meni sad draga. Prija mi kao osoba. Ne mislim da je loš čovek. Mislim samo da nije ispala drugarica prema meni, a možda je i moja greška što sam previše očekivala - dodala je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Maja Marinković

'