AKTUELNO

Nije mogla da se sabere nakon pogoršanja odnosa sa majkom!

Na "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" ponovo se otvorila tema odnosa Ljube Pantović i Aleksandre Subotić. Ljuba je šokirala svoju ćerku zamerkama koje joj je uputila, a njihov odnos ponovo se zakomplikovao, nakon nekoliko nedelje mirnih odnosa.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je plakala u sobi zbog Ljube, a Zorica je tešila, zadrugarkama se pridružio i Bane Čolak. I on je dao svoje mišljenje o situaciji, pa je stao na Aleksandrinu stranu i ispričao šta njemu smeta u ponašanju Pantovićeve prema Subotićevoj. Onda su se opet dotakli korena problema, to što Ljubi smeta Aleksandrin odnos sa Zoricom, a Subotićeva je još jednom ispričala kako joj je bilo teško da gleda svoju majku kako je u dobrim odnosima sa ljudima koji su protiv nje. Aleksandra je sve vreme imala suze u očima.

Kao što ja dođem kod tebe (Zorice). Ona savetuje Anu kako da postupa u vezi sa Davidom. Prvu noć su se grlile. Ja sam sa tim čovekom, ti njega provociraš, a ti je savetuješ kako da postupa u vezi sa njim? To nije fer - požalila se još jednom Aleksandra.
Šta sad pokušava, još mene ubacuje u priču kao da sam ja nešto kriva - dodala je Zorica.
Ja gledam kući, on (David) se grli sa Minom, onda Ljuba non-stop priča sa njom, onda gledam u njih, onda u Ljubu i Anu... Gde sam tu ja? I ja sam živa osoba - rekla je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Bane Čolak

#Ljuba Pantović

#Zorica Marković

'