AKTUELNO

Nije mogla da se sabere!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je snimak u kome Marko Petrušević Petrući flertuje sa Marijanom Zonjić i hvata je na žurki. Ustao je da se opravda:

Šta da objašnjavam. Jesi me video? Smešno mi, majke mi. Ne dopada mi se Marijana. Kažu da sam bio i kod Nadežde, ne vredi. Neću više da se napijam i to je to - pravdao se Petrući.
Danas si isto pio i ja sam bila sa Nadeždom u toaletu i mi smo se tu nešto zezale i on je otvorio vrata i ja sam mu rekla da izađe, on je rekao da hoće da gleda - govorila je Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

On kad popije meni uvek prilazi i kreće da me pipka. Pokazivao je Staniji srednji prst. Rebeka nije ni kriva, ni dužna što on ovo radi i zato mi je krivo što smo je napale, tj. rekle šta on radi - rekla je Marijana.
Sve se vrti oko toga, ja ne želim sebe da dovodim u neprijatnu situaciju, ako posle svih ovih klipova ne prestane da pije, onda ne znam šta da radim. Mene nervira što on završava u zatvoru zbog Brendon, što već nekoliko puta nasrće na Marijanu. Ja ne znam šta više da kažem, ovo je jako loše i po mene i po nega - kritikovala je svog dečka Rebeka Popović.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'