AKTUELNO

Nekada su bile u sjajnim odnosima.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je nastao konflikt između Stanije Dobrojević i Aleksandre Subotić, koje su nekada bile dobre drugarice, večeras je tokom "Igre istine" želeo je da čuje Marko Miljković koji je Aleksandri postavio ovo pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Naše prve svađe su počele oko mog oca. Ona i ja nismo imale neke svađe. Prvo je krenulo od Petrućija, posle oko Maje. Ja sam rekla Maji da Stanija nije lepo postupila prema njoj. Stanija je došla i vrištala na mene, a onda je rekla i da sam g*vno! Jučerašnja svađa isto... Ona pecne Karađorđa, jer zna da ću ja ustati da ga branim. Mislim da je Stanija jedno dvolično pokvareno smeće! Molim da se moje dete ne spominje! - pričala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si i te kako znala da je tvoja majka sa Čabarkapom! Stvarno mislim da si smeće posle informacija koje sam saznala! - govorila je Stanija Aleksandri.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'