AKTUELNO

Nekada su bili u savršenim odnosima.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Staniju Dobrojević, zbog čega se ponižava u svom odnosu i druženju sa Lepim Mićom i da li je moguće da joj je toliko važna Mićina podrška, pa mu se stalno šlihta.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bili dobri. Dešavaju se situacije, onda je počeo da me vređa. Rekla sam mu da mi se ne obraća do kraja rijalitija. On je meni okrenuo leđa, meni je bio lažni prijatelj. Volela bih da mi se ne obraća do kraja rijalitija. Više ga ne smatram za prijatelja. Ana Korać mu je omiljena, ne znam što mu je toliko bitna. Čuvaš k*rve, a meni bi da pakujete priču - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da nju nikada nisam prodao. Ja sam pokazao da sam njen prijatelj. Ana je moj prijatelj, njeni drugovi su moji drugovi. Ja se ponosim mojim drugovima. Nisam okrenuo leđa Staniji, nego sam joj bio drug. Čašu je prelomila njena rečenica da ona nema s kim da priča na intelektualnom nivou - govorio je Mića koji je počeo da nabraja svoje drugove, posle čega je ispitivao zadrugarke da li poznaju njegove prijatelje.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'