AKTUELNO

Rekla je sve što joj je bilo na duši.

Izbačena odlukom vaših glasova, sudija Snežana Ilić je stigla u studio kod Dušice Jakovljević. Ona je dobila priliku da prvih minuta nakon što je napustila luksuzno imanje nadomak Beograda komentariše cimere koje je ostavila za sobom u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snežana je odmah oplela po zadrugarima, pa je navodila da je jedva dočekala da joj cimeri vide leđa. Ilićeva nije želela voditeljki da odgovara na pitanja, već je pričala šta je htela, ali je na kraju ipak otkrila svima koga ceni od bivših cimera.

Hvala Bogu pa sam izašla. Ja sam tamo sedela i smejala sam se. Ne mogu tamo sa onim polusvetom. Bila sam ispolivana nekoliko puta. Rečeno mi je da tamo svašta mogu da kažu, ali niko nije kriv. Ja sam kriva. Nisam se bavila intrigama. Nisam imala sa kim se družim tamo. Tamo su ljudi ispod mojih đonova. Ja se promenila nisam, uvek sam ista bila. Dosta su me vređali, ali ja sam baratali argumentima - govorila je Snežana Ilić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Cenim Lunu, Marka, Davida i Anu. Maja me je jako razočarala jer je njeno ponašanje bilo ružno. To polivanje je ružno - otkrila je Snežana koga ceni iz rijalitija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

'