AKTUELNO

Bila je iskrena i rekla sve što joj leži na duši.

Nemanja Đerić Đekson je svoju emotivnu vezu sa Tijanom Stojanović rešio da okonča onog trenutka kada je prihvatio učešće u rijalitiju "Zadruga".

Foto: Instagram

Iako je jednom prilikom u rijalitiju izjavio da njegova Mina Vrbaški i Anđela Veštica, sa kojima je bio u "Zadruzi", ne mogu ni na koji način da se uporede sa Tijanom, on je, ipak, na vezu sa njom stavio tačku i otpočeo romansu sa još uvek maloletnom zadrugarkom, sa kojom je više puta do sada bio intiman pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Tijana je sve vreme mudro ćutala i pomno pratila ponašanje svog bivšeg dečka u "Zadruzi", a onda je odlučila da se uživo uključi putem Instagrama, gde ju je sačekao niz škakljivih pitanja korisnika ove društvene mreže.

Foto: Instagram

Njene pratioce na Instagramu najviše je interesovalo šta ima da kaže o Mini Vrbaški i Anđeli Veštici, a onda je Tijana otvorila dušu i priznala ono što je mnoge iznenadilo.

Kada je Mina u pitanju, Tijana nije štedela komplimente.

Foto: E-Stock/Kobra

- Ona je, stvarno, slatka, neiskvarena i prirodna - rekla je Tijana, na iznenađenje svih, a onda istakla kako nije nikada nije imala želju da postane poznata, pogotovo ne zbog priča da ju je dečko ostavio zbog Anđele Veštice.

Ona je, takođe, iskoristila priliku da prozove Đeksona, istakavši kako on nije bio niko i ništa kada su se upoznali i otpočeli vezu pre tri godine, kao i da ni sada mnogi ne znaju čime se on, zapravo, bavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Na koji način će joj Đekson odgovoriti, ostaje da saznamo onog trenutka kada bude završio svoje takmičenje za prestižnu nagradu u rijalitiju "Zadruga".

B. R., D. T.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'