AKTUELNO

David ponovo odlepio, jer nije mogao da se suoči sa bivšom verenicom!

Ukućani rijalitija "Zadruga" su igrali "Igru istine" gde su međusobno odgovarali na postavljena pitanja. Naravno, imali su i dodatnu motivaciju za iskrenost, a to je nagrada koju će dobiti.

Aleksandra Subotić postavila je pitanje svom bivšem vereniku, Davidu Dragojeviću. Subotićevu je zanimalo da li je svesno ušao u vezu sa Anom Korać, budući da do sada nikada nije otvoreno govorio o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Imam pitanje za Davida. Danas mi je zaparalo uši i zabolelo. Rekao si da si spustio gard prema toj devojci oko Nove godine, a meni si rekao da treba da udarim nekog, da izađem napolje, rekao si mi: ,,P*čko, izađi napolje, pa me vadi!". Ja sam izašla, a ti si već imao nameru da uđeš u vezu sa drugom devojkom. TI si mene gurnuo, jer si znao da imaš uticaj na mene. Ti si meni svesno na grbaču naturio 50.000 evra kazne. Da li si i to svesno uradio. Da li makar imaš malo griže savesti, ja sam samo na tebe mislila - upitala je Aleksandra.
Ja sam tada počeo da komuniciram sa Anom. Ti si svojim nenormalnim ponašanjem, buntovnim, pravila probleme. Ja sam milion puta ulazio u konflikte sa ljudima zbog tebe, ja nikako tebe nisam naterao, niti sam ti rekao da udariš Minu ili bilo šta. Da sam znao da ćeš ti nju da udariš, ja bih te držao. Ja sam rekao da me je bilo baš briga, kad si izlazila ovde, jer si bila ljuta konstantno od Nove godine. Ne za udarac, već za tvoje ponašanje, unosila si uvek negativnu energiju. Ti si udarila Minu iz svojih frustracija. Krivac ti je i mama što te vređa, krivac ti je i tata sa veridbom i skidanjem ovde go. Da si mislila na mene, ja sam ti govorio da se šminkaš i sve to - odgovorio je David.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PLANIRAO SA NJOM DA PROVEDE CEO ŽIVOT! Aleksandra otkrila kako ju je David VERIO i šta su o svemu rekli Biljana i Mungos! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'