AKTUELNO

I to sve pred bivšom verenicom, Aleksandrom Subotić!

David Dragojević ušao je u ozbiljan konflikt sa majkom svoje bivše verenice, Ljubom Pantović. Razlog njihove svađe bio je taj što David nije mogao da izdrži ubacivanje Ljube Pantović, te joj je na nekulturan način pred svima odbrusio.

Foto: TvPink Printscreen

Nije ona ništa pokvarila, meni su se stvari dešavale od 6. septembra. Zašto ja uvek završim na Ljubi? Ona nije rešila svoje porodične probleme, hoćeš da mi držiš k*rac dok pišam? Neka misle svi da smo fejk, mene boli uvo šta ko misli i to šta je bilo! Ljubo, je l' hoćeš da te izj*bem - rekao je David.
Je l' vidiš kako mi se obraćaš? Da li je ovo normalno? Folirantu klošarski, tebe ću ja ovde sahraniti tvojim lažima. Koliko vidim, imaš problem i sa tim stvarima, prema tome odj*bi! Tek smo na pola tvojih laži - uzvratila mu je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON NIJE NIKAKAV MUŠKARAC, KARMA JE K*ČKA: Aleksandra Subotić u EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA PINK.RS priznala da je 'ZAHVALNA' Davidu što ju je prevario, pa otkrila da između njega i Lazara postoji nešto više od prijateljstva! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'