AKTUELNO

Subotić je istakao da je on doprineo poboljšanju odnosa Ljube i njihove ćerke.

Naredni sagovornik voditelja Ognjena Amidžića bio je Karađorđe Subotić koji je otvoreno priča o odnosu sa svojom ćerkom Aleksandrom, ali i kako gleda na vezu svog bivšeg zeta Davida Dragojevića i Ane Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tu kao roditelj da ispeglam sve to što je bilo, ona je zbog svoje zaljubljenosti videla samo to. Imala je pogrešan pregled stvari. Svađala se sa ljudima sa kojima ne treba. Meni je od srca drago što su njih dvoje uspeli. Video sam da je Aleksandra je ušla u fazu psihoze i da je toj vezi došao kraj. Kao roditelju mi nije drago, ljut sam na Davida. On je to trebao muški da odradi i da raskine. On je za mene krivac zbog Aleksandrinog izgleda. Primetio sam i flertovanje sa Lunom, to je on pokazao svoj ego. Ona se očajno držala za njega, kao za slamku spasa. Njegov ego je bio do maksimuma, dok to nije bilo dobro po nju - pričao je Karađorđe, a onda ispričao šta misli o vezi Ane i Davida:

Foto: TvPink Printscreen

Isplivaće tu dosta loših stvari. Ja im želim od srca sve najbolje, vidim da dobro funkcionišu. Za mene su oni idealan par. Ja sam primetio da se Ana ugojila, što znači da je energija koju David nosi previše opuštajuća. Ana je bila top devojka kada sam nja došao. Sad je drugačije, nije to njen standard - dodao je on.

Karađorđe je istakao i da se njegov odnos sa Aleksandrom poboljšao i da će raditi na tome da bude još bolji.

Naš odnos će se još bolje popraviti. Aleksandra je pročula i progledala. Zaljubljenost je bolest. Krenula je da se sportski aktivira. Nadam se da će se u skorije vreme dovesti u red - kaže Karađorđe, a onda je otkrio i da li ima nade da se njegova komunikacija sa bivšom suprugom Ljubom Pantović poboljša:

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba i ja smo napravili kanjone razdora. Nema povratka u našem odnosu. Potrudio sam se da Aleksandra uspostavi kontakt sa Ljubom, da se ponašaju kao majka i ćerka. Što se mene i Ljube tiče tu nema povratka. Previše sam je voleo, a to ona nije umela da ceni - rekao je Karađorđe.

Za sam kraj ovog intervjua Karađorđe je istakao da u Dorotei Jovanović vidi ozbiljan potencijal. Da podsetimo, Subotić je ovoj zadrugarki pisao i pisma zbog kojih je plavuša besnela.

Gledao sam ovu malu Doroteu kao ozbiljan potencijal. Ona može da bude ozbiljan šoumen, ima taj x fatkor, mislim da od nje treba svašta očekivati - rekao je za kraj Subotić.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Pročitajte još: Pogrešio je što nije energičnije raskinuo vezu: Biljana priznala šta zamera Davidu, a onda otkrila da ju je Aleksandra POVREDILA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Karađorđe Subotić

'