AKTUELNO

Subotić je istakao da ljubav prema Ivani nije prestala.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Olja Bajrami pitala je Minu Vrbaški šta misli o Karađorđu Subotiću koji je bio u vezi sa njenom majkom Ivanom, do pre nekoliko dana, kada je ona javno raskinula veridbu.

Foto: TvPink Printscreen

Pokazala mi je da je kraj i da nema vereničkog prstena na ruci. Za sve sam bila u pravu da on ne može da više na mene. Napolju je imala probleme zbog njega i drago mi je da je shvatila sve - rekla je Mina pa ga je pitala kako se on sad oseća i da li misli da je njena majka folirant.
Veze traju dok je obostrano lepo, kada to prestano ja se slažem za taj raskid. Ne bih se složio sa glumom koja se ovde dešava. Sve najbolje želim Mini Vrbaški i njenoj porodici. Sve moje ljubavi traju zauvek u mom srcu. Kod mene ljubav traje zauvek - rekao je Karađorđe.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TEK KREĆEM DA SE IGRAM: Mina pevala Zaninu pesmu, a onda je poslala zagonetnu poruku OVOM MUŠKARCU (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Mina Vrbaški

'