AKTUELNO

Iako je sumnjala, ponadala se.

Miki Đuričić i Bora Santana imali su razgovor sa Drvetom mudrosti, a gde su otkrili ko je po njihovom mišljenju najsujetniji zadrugar. Miki je zbog toga odlučio da se našali na račun Zlate Đurković, pa je dao jedan predlog zbog kog se Drvce oduševilo.

Naime, on je Zlati i Staniji Dobrojević preneo informaciju da ih je Drvo navodno obavestilo da je vreme da pripreme pesme i performans sa kojima će se gostovati naredne nedelje u emisiji ,,Amidži šou", a sve zbog toga što je Đurkovićeva pre nekoliko dana zbog ove ideje dala komentar ,,Gde baš sa Stanijom da idem".

Foto: TvPink Printscreen

Miki je želeo da proveri da li će Zlata ostati pri svom stavu da sa Dobrojevićevom ne učestvuje u ovom duleu u najgledanijoj emisiji, a njena reakcija ga je šokirala.

Zlato i Stanija, pripremite pesmu i performans za Amidži, vi ćete gostovati sledeće nedelje. Budite malo izazovne, ja ću biti vaš menadžer - rekao je Miki.
Stanija neka bude onako izazovna, Zlata neka se skocka - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

I ja ću da budem izazovna - dodala je Đurkovićka.

Međutim, Đuričič se sve vreme smejao zbog činjenice da je Zlata pristala na sve samo da bi dobila ono o čemu je sanjala svih ovih meseci, što je u njoj probudilo sumnju.

Ti mene lažeš! Znam te! - rekla mu je Zlata.
Ne lažem! Smešno mi je što mi ne verujete - pravdao se Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zlata Đurković

'