AKTUELNO

Njihova veza je toliko jaka da ih ništa neće razdvojiti.

Tradicionalno, subotom uveče, stanari Bele kuće odgovaraju na škakljiva pitanja sedme sile, na koja zadrugari vrlo rado odgovaraju.

Odnos koji je definitivno jedan od najzanimljivijih jeste ljubavna veza između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Po ulasku u „Zadrugu 2“ Miljana je izjavila da neće ulaziti u veze, pa je sebe demantovala ulaskom Zole.

Međutim, ono što je uzburkalo javnost jeste s*ks između ljubavnih golupčića, pa je predstavnike sedme sile zanimalo kako će na to odreagovati Miljanina majka, Marija Kulić.

Foto: TvPink

Da li misliš, da li možeš i sumnjaš da će se tvoj odnos promeniti kada se u "Zadrugu" vrati Marija Kulić – upitao je novinar.
Sad nemam ni jedan posto sumnje. Ako bude nekih kritika, razumeću ženu, jer ipak je Miljanina majka, ali kada bude videla kolika je ljubav, neće biti potrebe za bilo kakve rasprave – bio je siguran Zola.
Što se tiče moje strane ne postoji nikakva šansa da me bilo ko rastavi od Miljane – dodao je Čolić.

Ali kako je Miljana veoma impulsivna osoba, novinari su hteli da saznaju šta je ono šta bi trebalo da se desi da bi ih razdvojilo.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana u afektu odreaguje prema meni malo burnije, ona je jednostavno takva, ali sam je takvu i zavoleo. To može biti nešto kratko, da ne pričamo dan, dva. Ali nas niko ne može razvdojiti, ni njena majka, ni moji roditelji – odgovorio je Lazar.

Potom su novinari hteli da vide poljubac između njih, kao dokaz ljubavi, ali Miljana im je onda svima odbrusila.

Ljubimo se kad imamo potrebu, a ne kada nam neko naruči – odbrusila je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moja majka nije mogla da promeni, uradi onako kako mi srce kaže. Kao što sam rekla da se neću zaljubiti, kao ni da neću imati odnose, pa se sve to desilo. Ja zaslužujem da imam pored sebe nekog da budem srećna. Ja ću joj objasniti da sam se zaista zaljubila, da sam ga zavolela, da sam zapostavila riajliti zbog njega. I da neće mi se desiti ista greška dva puta. Mislim da me zaista ceni i poštuje i voli. Da mi nije stalo do njega, ja ne mogu da igram rijaliti kada je ljubav u pitanju. Zato me je i zabolelo kada je Mina dobacila da uvek može da ode kod njega u krevet, u afektu sam to rekla, jer on to nije demantovao, ipak je on zauzet momak. Ali izvinio mi se zbog toga, jer prvi put je u rijalitiju. Iskrneo, ja sam se zaljubila - dodala je Miksi.

Za kraj Miljana je izjavila da je Zola čovek kog je ona oduvek očekivala i da je iskreno ušla u vezu sa njim.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'