AKTUELNO

Njihova priča je tek počela.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Aleksandra Subotić koja se prethodne noći ponovo vratila u Belu kuću kako bi raspravila sa svojim bivšim dečkom, Davidom Dragojević, postavila je pitanje svom bivšem dragom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja tebe nisam prevarila, ja tebe nisam zeznula, jedino se snima da ti mene pljuješ. Zbog čega ti meni nisi pružio ruku i zašto me nazivaš dotičnom? Ti si meni uradio nešto jako ružno, ti nemaš toliko poštovanja, ti se meni ne možeš imenom obratiti. Ti si za mnom plakao dve godine, a onda si se preko noći promenio - upitala ga je Aleksandra.
Ti ni svojoj majci nisi pružila ruku, batali me te patetike. Nisam ti pružio ruku jer znam šta si radila napolju. Prvo znam šta si mi pričala za tog čoveka koji je poslao tortu.Tvoje ponašanje... Vređala si me. Sad poštuješ Miću, a šta si radila... - odgovorio je David.

Foto: TvPink Printscreen

David i Aleksandra su ušli u svađu, gde su jedno drugom navodili stvari koje su uradili jedno za drugo, te su se dotakli i njihove veridbe za koju je Dragojević tvrdio da je lažna.

Ti si meni rekao da ti mene želiš da ženiš. Ti si meni rekao posle tri meseca naše veze da ćeš priznati moje dete. Da li je istina, pre veridbe, da sam ja jedina žena prema kojoj si osetio ljubav posle koliko? Ti si sa našim fanovima planirao našu veridbu. Ako je to nešto za tebe bilo lažno u tvojoj glavi, za mene je bilo pravo. Ako si se ti takmičio da Dalilom i Dejanom, ja nisam... - vikala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGOJEVIĆEVA BIVŠA POTVRDILA ALEKSANDRINE REČI: David gleda samo sebe, KORISTIO ME JE! Kad bude čuo šta je o njemu rekla, PAŠĆE MU MRAK NA OČI! (FOTO)

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'