AKTUELNO

Njegova priča tek je počela.

Nakon što je Pinkova zvezda, Nadežda Biljić ušla i obasjala studio, njoj se pridružio i njen kolega koji će večeras postati ravnopravni stanar Bele kuće.

U pitanju je Milan Petković, koji je tokom učešća u muzičkom projektu ,,Pinkove zvezde" doživeo vrhunac svoje popularnosti. Na pitanje ko ga je najviše razočarao od njegovih kolega koji se nalaze na velelepnom imanju, Petković nije krio razočaranje u Marka Petruševića Petrućija.

Foto: TvPink Printscreen

Petrućijeva situacija na početku sa Jelenom Krunić. Poznajem se sa njegovim ocem i stvarno me je iznenadio. Ja pamtim njega kao nekog povučenog, mirnog trenutka, i onda se ono desilo sa njom (Krunićevom). To je neka tehnika da tamo opstane, ja to razumem - otkrio je Milan.

Milan je poručio takođe da ima taktiku, ali da ne želi da je otkrije, već da će sve pokazati tokom svog učešća. Međutim, kada ga je sedma sila upitala za ljubav, novi zadrugar je otkrio da je njegova simpatija već napustila Belu kuću.

Eleonora je zadrugarka koja mi se najviše sviđala - priznao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Urednik portala Pink.rs i novinar, Darko Tanasijević otkrio je ekskluzivno da Milanova bivša devojka, koja ga je ostavila i povredila, otišla od njega kako bi snimala filmove za odrasle. Na sve to, Petković je ostao u šoku, jer nije verovao da je neko neko mogao da sazna o njemu.

Svaka ti čast, Darko, lepo si ti to složio sve. Bili smo zajedno, sve je to bilo lepo, odlučili smo da živimo zajedno i onda se desilo to da u jednom trenutku je devojka otišla u Budimpeštu. Desilo se to da je ona otišla, imam drugare koji su mi poslali link njenog filma za odrasle, bio sam zatečen. Razumete, ono, kad ste sa nekim delili krevet i sve, bila je skroz normalna, nije bila iz te priče. Radilo se o tome da je samo otišla sa nekom drugaricom, koja je već bila u tom poslu. Nakon što sam video taj klip, uzeo sam gitaru i počeo da pišem pesme iz patnje. Da je i dalje volim, ne mogu. Bio sam veoma ljut na sebe što sam to sebi dozvolio. Mi smo sada okej, pozdravimo se kada se vidimo - poverio se Milan.

PROČITAJTE JOŠ: STRAŠNO, ŽAO MI JE NJENOG DETETA I MAJKE: Banetova majka smatra da je Zerina odlučila da obrije glavu zbog OVOGA, razlog je ŠOKANTAN! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'