AKTUELNO

Gledaoci je pitali kako se oseća kao transfer blama.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija Dobrojević dobila je pitanje kako se oseća kao transfer blama, nakon što ju je javno ostavio nekadašnji dečko Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Osećam se izdano! Osećam se besno! I ne znam šta da kažem. Osećam se kao budala koja je nasela, a sa druge strane ja još uvek verujem da on mene voli i volim i ja njega. Kako ide vreme i ovo sa Banetom, videćemo kako će to ići... I Jelena je naskakala na njega, Luna ga pljuvala, a sada je dobar sa njima. Nastaviću da proživljavam svoj transfer blama - pričala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah je burno reagovala Jelena Krunić koja se nije složila sa rečima svoje cimerke. Stanija je zatim uputila izvinjenje sportistima čija je imena izgovarala u Zadruzi i istakla da postoji mogućnost da je i to jedna od ključnih situacija koja je zasmetala Vladimiru.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

'