AKTUELNO

Ostavio je pred kamerama!

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno od pitanja stiglo je i za Staniju Dobrojević koju su gledaoci pitali zašto se ljuti što zadrugari komentarišu njenu nekadašnju vezu sa Vladimirom Tomovićem, koji je ovu ukućanku ostavio pre nekoliko dana.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što sam besna najviše na sebe, jer se desilo posle šest godina da imam javnu vezu pred kamerama. Vladimira sam napolju molila da ništa ne objavljuje o našoj vezi. Mi mesec dana po izlasku nismo pričali, dok se nije desio taj Amidži šou. Verujem da me voli, ali sam besna što sada svi ljudi mogu da p*šaju po našoj vezi. Besna sam na sebe i onda sam besna na njega - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kliknule su emocije između nas. Besna sam na sebe i besna sam na njega. Ja verujem u ostale veze ovde. Ja jesam za ljubav. Oni sada svi ovde imaju pravo da pričaju šta hoće. Vladimir mi je napravio pakao, sama sam kriva - dodala je Stanija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: Šta će zadrugari reći na ovo?! Stanija i Bane SATIMA RAZGOVARALI, Dobrojevićeva bila u NIKAD BOLJEM RASPOLOŽENJU! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

'