AKTUELNO

Miljković joj odmah odgovorio!

Mlada blogerka Luna Đogani u poslednjih nekoliko meseci konstantno pokušava da ignoriše svaku vrstu provokacije od strane pojedinih takmičara, ali otkad je u uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem privukla je ogromnu pažnju javnosti, a samim tim i zadrugarkama koje su imale prisne odnose sa njim.

Maja Marinković bila je jedna od onih koja u poslednje vreme često pominje njen epitet zvani ,,Ljubavnica", pa isto tako i pevača Slobodana Radanovića sa kojim je ona bila u vezi dok je bio oženjen. Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje" upitao Đoganijevu šta misli o tome, a u Beloj kući nastao je muk kad je počela da priča na tu temu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne diram ih, očigledno sam im iritantna. Sa Majom nikad nisam imala konflikte, otkad sam sa Markom ona se promenila. Ona je imala sukob sa Markom, ne sa mnom. Ona me konstantno provocira. Ja nisam nimalo glupa i znam kad me neko provocira. Poenta je što sam ispala glupa, jer sam se uvredila. Nikad se nisam osećala kao ljubavnica. Time što spominjete mog bivšeg dečka, ne vređa me. Žalim što je ispalo da sam prevarena, ali ne žalim kako sam se osećala voljeno i srećno. Pevaju njegove pesme, idu oko mene. Ne znam šta pokušavaju time da postignu, mene to ne vređa. Žao mi je što sam im dala na značaju, osim da se svađaju sa mnom. Ja volim mog dečka, ali ne podržavam to što priča o Dragani i Staniji, volela bih da me ispoštuje i da se ne svađa. Ipak su one devojke. One mogu njega da peckaju, on je taj koji treba da bude pametan i da iskulira i da bude fokusiran na našu vezu i mene. On pominje gaće, meni je to katastrofa, ja sam rekla da neću da se mešam, ali da ni ja neću da ćutim. Zbog njega sam ćutala, on mene ne može da ispoštuje za ovo - rekla je Luna.

Luna se nadovezala i na svađu Tome Panića i njenog dečka, pa otkrila da on igra igru i da je namerno stvorio konflikt među njima samo kako bi bio u centru pažnje.

Foto: TvPink Printscreen

Slažem se da se Toma igra rijalitija. Vrlo dobro znam koliko je Marko bio tu za Tomu svaki put. Znam koliko je bio smoren u hotelu i razočaran. Toma ustaje i priča neke gluposti koje su se desile pre sto godina. Krivo mi je što je tako, jer je osoba koja ne voli sa svakim da se druži - dodala je Luna.

Marko je pomno slušao o čemu je blogerka pričala, pa je odlučio da on i da svoj komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je žao što Luna doživljava stresno, ali ja na neki drugi način branim našu vezu. Da ne bi one napadale nju, bolje mene. Sve se vidi u njihovom govoru i koga mrze i na koga su ljubomorne. Sve ja otkrijem lepo na izvolte. Pametni ljudi mogu to da vide sa strane. Ja tako funkcionišem. Ja i te kako mogu da vratim stepen tolerancije. Pojedine devojke će krenuti na Lunu, a onda ću ja biti jako izazvan. Dogovorili smo se da svako vodi svoje svađe i da svako nosi svoj teret. Svako neka radi šta hoće, da ne bude da neko nešto nekom brani - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'