AKTUELNO

Zadrugarka odmah pritrčala u pomoć da joj pomogne!

Luna Đogani napravila je opšti haos nakon što je zvanično stavila tačku na vezu sa Markom Miljkovićem, pa je pobegla iza hotela i lomila sve pred sobom.

Njen najbolji drug Savo Perović nije mogao da je smiri i pomogne joj da prebrodi sve loše trenutke koje je ona doživela tragično, a ona je kroz suze pričala nešto što ih je sve rastužilo.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto me niko ne voli?! Ja nikad tako ne bih mogla! Ja ga ne bih pustila da ode! Ne mogu ja ovo, ne mogu! - rekla je Luna.

Miljana Kulić čula je da se blogerka oseća loše, pa je došla kako bi joj pomogla i na osnovu svog primera je tešila da postoje mnogo gore situacije kroz koje se teško prolazi.

Šta sam ja trebala da uradim, da se ubijem? Dete mi je napravio! I ja imam emociju, evo šta sam majci uradila sinoć. Poljubila sam je izvinila sam joj se. On je iskompleksiran! Šta njoj fali?! - tešila ju je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana, nemoj tako da pričaš, to si ti lično doživela. Njih dvoje su bili u vezi! Ništa joj ne fali, ali jednostavno možda nije bilo vreme! - rekao je Savo.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'