AKTUELNO

Polako, ali sigurno pokušala je da mu se uvuče pod kožu.

Pre samo nekoliko dana, Mina Vrbaški je u razgovoru sa Drvetom mudrosti priznala da joj se dopao Pavle Jovanović, bivši dečko Dragane Mitar.

Ona je istakla da među njima postoje simpatije, a otkrila je i da je nekoliko puta uhvatila njegove poglede koji su bili upućeni prema njoj. Iako za to još uvek niko ne zna, Mina je izjavila da će sačekati pravi trenutak da mu to saopšti, a oni su u toku noći pričali o svojim životnim iskustvima i samim tim otvorili dušu jedno drugom.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je ona (Dragana) pogodila tri puta više, nego ona bivša. Ona me preko poruka pogodi. To nijedna nije mogla. Vidi, ja sam uvek bio Cica Mica. I ona je isto takva, ona je malo dete, a tek će da bude kad pređe tridesetu - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kad sam raskinula sa Igorom, mnogo sam se trudila...mnogo sam mu slala poruke i uspela sam da ga vratim i nikad ga neću zaboraviti. Imala sam jednog dečka sa kojim sam bila godinu dana i dan danas ga volim, zvao me da sa 16 godina odem preko sa njim, mama me je smarala, ali ja nisam htela. Sad smo u dobrim odnosima, on već ima dete, oženio se. Moja mama je meni branila da živim kod babe i dede kad sam bila mala, moj tata je bio narkoman. On nije želeo dugo da me vidi. Meni je mama bila i mama i tata. On se javio, hteo je da me vidi, pričao mi neke priče. Ništa se nije poklapalo. Viđali smo se kratko, popijemo kafu. Ja pređem preko nekih stvari, dozvolim da mi priđe i posle nekog vremena imala sam problema sa njim, tu je bilo svega i svačega. Tako da, svaki put kad ga vidim ja prođem pored njega kao da ga ne poznajem.

Kako je ovaj razgovor izgledao, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

#Pavle Jovanović

'