AKTUELNO

Uspela je da im se uvuče pod kožu!

Sara Gigova pretposlednja je takmičarka za večeras. Ona se za ovu treću emisiju petog kruga Pinkovih zvezdica dobro pripremila, a prva numera koju je otpevala bila je "Od mene se odvikavaj" koju u originalu izvodi član žirija, Milan Stanković, koji je odmah podigao svoju stolicu kako bi joj pružio podršku. Sergej Ćetković je želeo da napravi šalu na Milanovu pesmu, pa je spustio svoju stolicu, a onda shvatio da je napravio veliku grešku jer ne može ponovo da da svoj glas. Međutim, on je objasnio šta je uradio, pa su mu oprostili.

Ludačka energija, baš ono što je potrebno za ovu pesmu - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma, uz koju je imala i plesače, bila je "At last" koju izvodi Eta Džejms. Sara je uz nju malo izmenila i svoj izgled, a žiri joj je dao svih pet glasova, pa se direktno plasirala u šesti krug.

Foto: TvPink Printscreen

Fenomenalna! Sve ono što mi se nije svidelo u prvoj pesmi, možda je do pesme... - rekao je Sergej i namignuo Milanu, a onda dodao - Sve u svemu, fenomenalno, sve je bilo za pet - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Njoj odlično stoje ovakve balade u kom ima ovakvog raspona. Ona je standardno dobra, podrazumeva se da će dobiti peticu - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Slatka je večeras, nisam je prepoznala. Poštujem tvoju želju da nam pokažeš i nešto drugo od svog dara, bila si mangup u prvoj, a diva u drugoj pesmi. Spojila si nespojivo - oduševljena je bila Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

'