AKTUELNO

Zadrugari su je savetovali da mora da radi na sebi i da se promeni.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruge 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Zadrugarima je prikazan snimak na kome Marijana Zonić komentariše kako je bole kritike koje je dobila posle natupa na "Zadrugoviziji" i da su je najviše pogodili komentari Adama Đoganija, Lepog Miće i Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Mićin komentar me je najviše zaboleo zato što mi je nudio da mi napiše pesmu - rekla je Marijana, a on se osvrnuo na njeno drčno ponašanje prema pevačici Maji Nikolić koja joj je, kao članica stručnog žirija, dala kritike.
Maja Nikolić je osvojila 17 festivala međunarodnih, ona je za tebe institucija, poštuj to. Ako želiš da uspeš, moraš da se menjaš. Ti moraš da učiš da pevaš. Onaj ko ti kaže da je sve bilo dobro, ne želi ti dobro - kazao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVALA JE! Zola odlučio da ugodi Miljani, PA JOJ PRIREDIO DO SADA NEVIĐENI TRETMAN! (VIDEO)

Zorica Marković je rekla da je bila razočarana Marijaninim bezobraznim ponašanjem i pozvala je da iskoristi taj trenutak da se izvini Maji Nikolić.

Ja sam tip osobe koji teško izgovara reči kao što su izvini i volim te, ali ovim putem se izvinjavam njoj i Marku Pantiću - poručila je Marijana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'