AKTUELNO

Voli da radi na sebi.

Mina Vrbaški, učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga", ne prestaje da intrigira javnost svojim objavama na društvenim mrežama. Naime, ona svakodnevno postavi po nekoliko fotografija kao svoju Instagram priču, a zahvaljujući njima svi njeni pratioci mogu da se informišu o njenim aktivnostima.

Foto: Printscreen Instagram

Svojim učešćem u ovom rijaliti programu zavredela je veliku pažnju javnosti, a interesovanje za njenim privatnim životom ne jenjava ni dva meseca nakon izlaska iz "Zadruge".

Mnogi gledaoci su tokom emisija pohvalili njen izgled i lepotu, zbog čega je Mina očigledno ponosna. Ona je želela da uradi jednu promenu na svom telu i docrta novu šaru, pa je svoje fanove počastila snimkom dok je tetoviranje bilo u toku.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: OTKRIVENE DVE NOVE UČESNICE ZADRUGE! Sanja novu sezonu 'Magazina In' otvara EKSKLUZIVAMA NA KOJE REGION ČEKA NEDELJAMA UNAZAD!

Ona je tetovažu uradila na listu noge, a o kakvoj se šari radi, da li ona ima poseban značaj za nju i kako će njeni obožavaoci reagovati na ovo, ostaje da saznamo.

D. B.

#Mina Vrbaški

'